Ως αποτέλεσμα της πολύχρονης παρουσίας μας στον τομέα του χονδρεμπορίου οπωροκηπευτικών, έχουμε δημιουργήσει πλήθος συνεργασιών από τον πρωτογενή τομέα παραγωγής αγροτικών αγαθών.
Συνεργασίες χωρίς μεσάζοντες με Έλληνες παραγωγούς σε όλη την επικράτεια της χώρας.
Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

Ως επιχείρηση που δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο του χονδρεμπορίου οπωροκηπευτικών απευθυνόμαστε ενδεικτικά σε επιχειρήσεις όπως, μαγαζιά από τον χώρο της εστίασης, βιοτεχνίες ζαχαροπλαστικής, επιχειρήσεις catering, ξενοδοχεία, επαγγελματίες λαϊκών αγορών, φρουταγορές, επιχειρήσεις μαναβικής και γενικά σε επαγγελματίες που είτε τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν πρώτη ύλη για τα παρασκευάσματα τους, είτε αποτελούν αυτά αντικείμενο της λιανικής τους πώλησης.

Στόχος μας μέσω αμοιβαία επωφελών συνεργασιών να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες.


Η εταιρία μας λόγο της συνέπειας της και της δυναμικής της θέσης στην Ελληνική αγορά έχει δημιουργήσει στρατηγικούς εμπορικούς δεσμούς με μεγάλους οίκους του εξωτερικού στον τομέα της παραγωγής - διαλογής και εμπορίας αγροτικών προϊόντων.
Συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί και εδραιωθεί στην πάροδο των χρόνων και μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε εισαγωγές όταν οι ανάγκες της Ελληνικής αγοράς το επιτάσσουν.